Studio Newlife

Email: info@studionewlife.nl

Tel.: 020 - 68 31 138

studio newlife slider

Permanente Make-up

Derma Medical IV - Hoe wordt Permanente Make-up aangebracht

Schitterende resultaten en gelukkige klanten.

Met de Derma Medical IV presenteert Studio New Life het absolute topstuk in Permanent Make-up. Derma Medical IV bevat de meest vooruitstrevende digitale techniek en is standaard uitgerust met het moderne paramedical hand stuk. Deze pen is uitermate nauwkeurig, zeer stil en trillingsvrij. Naalddruk en de frequentie zijn zeer nauwkeurig in te stellen en worden digitaal aangestuurd.

De naalddruk hebben hierdoor steeds dezelfde grote, diepte en onderlinge afstand. Dit garandeert een optimaal resultaat en bevordert een snel herstel van de huid.

Hygiëne:

Steriele materialen en hygiënische werkomstandigheden zijn uiteraard altijd van groot belang. Bij het ontwerp van de Derma Medical IV is daar al rekening mee gehouden. Zo is het bedieningspaneel vervaardigd uit speciaal vuil- en bacterie werend materiaal. Verder werkt de Derma Medical IV uiteraard met hygiënische wegwerp naaldmodules.

Uitgerust met safety-hygiënemodules:

Maakt terugloop van pigment of lichaamsvloeistoffen onmogelijk.
Klik-en-klaar systeem:Naaldmodules zijn met één eenvoudige handeling te bevestigen.

Diepte:

Tot ééntiende millimeter nauwkeurig instelbaar.Als enige op de markt: naalddruk mogelijk tot 3,5 millimeter speciaal voor hard, hypertrofisch littekenweefsel.

Europese Medische Norm:

Voldoet aan alle medische eisen. Geproduceerd volgens ISO-norm 9001 en in overeenstemming met Europese Medische norm EN 13485.

Hoe wordt de Permanente Make-Up aangebracht

Onze studio beschikt over de allernieuwste en modernste computergestuurde apparatuur, hierdoor zijn de behandelingen vrijwel pijnloos. Het computergestuurde apparaat waarmee de Permanente Make-Up wordt aangebracht is voorzien van een disposable (wegwerp) module, met daarin dunne naaldjes. De module wordt in de door u uitgekozen kleur-pigment gedoopt. Door een snelle op en neergaande beweging van de naaldjes, wordt de kleur in de opperhuid aangebracht.

Kleur bekennen:
Blond of bruin? Heb je een donkere huid of heb je sproetjes?
Voor iedereen is erwel een geschikte kleur.
Vóór het aanbrengen van de permanente make-up wordt
gekeken naar je haarkleur, huidtint en wensen.
Let wel: een lichte huid en donkere inkt kleur gaan meestal niet zo goed samen.

3D hairstrokes:
Dé methode voor vollere & strakke wenkbrauwen.
Wil je perfecte, eyecatching en mooie wenkbrauwen!
Met deze unieke haartjestechniek  worden het de meest natuurlijke wenkbrauwen.
Soms is het een kwestie van een nieuwe vorm creëren, maar het kan ook zijn dat je wenkbrauwen net wat voller maak.
Ook is het dé manier om minder volle wenkbrauwen en slecht geëpileerde wenkbrauwen weer mooi in model te krijgen.

Waar wordt Permanente Make-Up toegepast

Permanente Make-Up kan worden toegepast als:

Wat is Permanente Make-Up en is het blijvend

Permanente Make-Up aanbrengen is een lichte vorm van tatoeage, en is niet blijvend. Gemiddeld 1 tot 3 jaar. Na verloop van tijd gaat het vervagen en kan het zelfs verdwijnen. Dit vervagen gaat heel geleidelijk omdat de huid steeds nieuwe cellen aan blijft maken. Zonlicht, zonnebank etc. hebben daar veel invloed op, net als uw leeftijd. Een nabehandeling wordt geadviseerd als de kleur vervaagt. In veel gevallen adviseren we dan ook een nabehandeling tussen de 12 en 18 maanden om de permanente make-up opnieuw te laten in kleuren.

Opfrisbehandeling: 
Permanente make-up vervaagt na 12 tot 18 maanden afhankelijk van de gekozen kleur en huidtype. Met één opfrisbehandeling kun je de kleur en vorm weer terug brengen. Wacht hier niet te lang mee, want anders heb je mogelijk meerdere behandelingen nodig. 

Wacht niet te lang:
Een retouche / opfrisbehandeling bestaat altijd uit één behandeling. Wacht dus niet te lang met het laten bijwerken van je permanente make-up. Anders heb je kans dat je meerdere nabehandelingen nodig hebt. Zie ook de speciale prijzen die hiervoor gelden in onze prijslijst!

Is permanente make-up veilig

New Life werkt volgens de laatste normen en wet GGD en de eisen van het Ministerie van Volksgezondheid, artikel 3 van het Warenwetbesluit voor Permanente Make-Up.

New Life is in het bezit van de GGD vergunning PMU!

New Life werkt met disposable (wegwerp) naald modules. Dit is de veiligste en meest hygiënische manier van pigmenteren.

Zijn de behandelingen pijnloos

Wij beschikken over de allernieuwste computergestuurde apparatuur. Hierdoor wordt de behandeling vrijwel pijnloos.

Wilt u toch pijnstilling gebruiken:

Emla crème (verdoving crème) kunt u verkrijgen via de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Een tube van 5 ml is voldoende voor 3 behandelingen. Het is aan te bevelen om de Emla crème mee te nemen naar onze studio waar de verdoving op de plek aangebracht wordt waar de permanente make-up behandeling gewenst is.

Hoe vaak moet ik komen voor Permanente Make-Up

Een Permanente Make-Up bestaat uit 1 hoofdbehandeling en 2 nabehandelingen:

De hoofd behandeling:
In overleg wordt het model de vorm / lijn voorgetekend, een kleur in overleg uitgekozen. Bent u het er mee eens, dan wordt de Emla crème aangebracht en daarna de Permanente Make-Up.

Na deze hoofdbehandeling krijgt u een crème en (nabehandelings formulier) van ons mee. De crème gebruikt u gedurende 4 dagen, ’s morgens en ’s avonds op de Permanente Make-Up. Tijdens deze periode mag u geen make-up gebruiken op de (aangebrachte) Permanente Make-Up. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met het Permanente Make-Up pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af.

U ziet dan ook tussen 3-7 dagen na deze behandeling wat er gebeurt, de pigmentatie wordt lichter. (kan zelfs veel lichter worden). De kleur kan en zal nooit zo donker blijven als net na de behandeling, omdat de huid altijd een bepaald percentage afstoot. Bij de opvolgende nabehandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en worden de accenten gelegd betreft de intensiteit / kleursterkte.

Goed om te weten:
Bij ene persoon blijft er veel kleur / pigmentatie zitten, bij een ander zal er veel kunnen verdwijnen en lijkt het of het soms een beetje ongelijk is. Dit wordt dan verholpen met de nabehandeling(en). Soms is 1 behandeling al voldoende. Permanente Make-Up dient opgebouwd te worden, meestal heeft u echt 2 a 3 behandelingen nodig.

De eerste (na)behandeling:
Na 14 tot 21 dagen bijwerken van de Permanente Make-Up. Eventueel: vorm en kleur. Gedurende 4 dagen crème opbrengen en géén make-up gebruiken op de aangebrachte Permanente Make-Up. (zie hoofd behandeling).

De tweede (na) behandeling:
Weer na 14 tot 21 dagen bestaat deze behandeling uit het bijwerken van de Permanente Make-Up kleur. Wederom gedurende 4 dagen crème opbrengen en géén make-up gebruiken op de aangebrachte Permanente Make-Up.

Afspraak maken en tijden

Studio New Life werkt uitsluitend op afspraak en is bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Mocht er op het moment niemand bereikbaar zijn, dan kunt u altijd een bericht achterlaten op het antwoordapparaat.
Dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Ons telefoonnummer is: 020 - 683 11 38. U kunt ook een e-mail versturen.

 

 

1083

1055